Decuparea 3D a elementelor din polistiren

 

Compania «IZOTECA PRIM» SRL, poate executa pentru dumneavoastră din polistiren litere şi logo-uri, inscripţii pentru organizarea evenimentelor, elemente de decor.
Polistirenul este un material sigur,rezistent la presiune înaltă, nu absoarbe apa, uşor de prelucrat şi de utilizat, care se lipesc cu uşurinţă pe orice tip de  suprafaţă.
Eficienţa utilizării acestor tip de  elemente este evidentă: ele sunt uşoare, imediat după tăiere sunt gata pentru instalare, trebuie doar să le vopseşti în culoarea dorită..

Tăierea şi realizarea articolelor din polistiren:
Tăierea tridimensională a formelor din polistiren – este un motiv solid pentru utilizarea pe scară largă a produselor.
Pentru efectuarea lucrărilor de decorare-finisare sunt preferate materialelor practice şi economice,acest lucru vi l-ar confirma orice profesionist.Prin urmare, nu este surprinzător faptul că decuparea tridimensională din penopolistiren este utilizată  la scară largă,iar produsele din polistiren se bucură de o cerere atât de mare.

  • Costul decupării elemenetelor 3D din polistiren este relativ mic, de altfel şi polistirenul  este, de asemenea, accesibil – un astfel de material decorativ  este disponibil şi poate fi   achiziţionat cu uşurinţă în aproape orice volum.
  •  Decuparea tridimensională din polistiren se reallizează uşor,însă produsele sale sunt destul de maleabile si flexibile, şi pot fi supuse la aproape toate tipurile de prelucrare.
  •  Decuparea 3D a polistirenului reprezintă o metodă progresivă şi într-o dezvoltare permanentă care permite  de a obţine fără probleme elementele decorative originale.

Într-o varietate mare de domenii, de multe ori departe de a fi legate de efectuarea lucrărilor decorative –  o gamă de produse similare ce ne înconjoară în viaţa de zi cu zi:

  • Publicitatea Outdoor – Semnele/elementele din polistiren sunt utilizate pe scară largă astăzi, ele pot fi strălucitoare şi informative, frumoase şi originale  şi capabile să  capteze interesul oricăruia dintre noi.
  •  Produsele realizate din polistiren sunt utilizate pe scară largă şi în arhitectură – elementele de decorare a faţadei sunt căutate şi originale,conferind aspect elegant şi modern,fiind şi ieftine de asemenea