Servicii IZODECOR

Design fațade Decuparea 3D a elementelor din polistiren Termoizolarea şi decorarea faţadelor.

IZODECOR

Design fațade

Fațada casei este aspectul pe care prietenii îl văd mai întâi când vin să vă viziteze. Impresia pe care proprietarii casei o vor face oaspeților depinde de modul în care arată fațada casei. O fațadă este un statut, gustul unei persoane de design și frumusețe, bunăstarea materială, cei care locuiesc după pereții casei. În plus, are propriile sale sarcini funcționale, cu care se descurcă bine. Cea mai bună opțiune este atunci când designul decorului casei dvs. este în armonie cu peisajul.

Află mai mult ...

În același timp, protejarea pereților și podelelor de influențele externe este o sarcină importantă a fațadelor. Acesta este motivul pentru care este atât de important să ne gândim serios când alegem fațată. Amintiți-vă că dvs. și cei dragi veți contempla această fațadă în fiecare zi. Și dacă mobilă de care va-ți săturat poate fi înlocuită, atunci cu repararea fațadei totul este mult mai complicat.

Stiluri design de fațadă.

La ce ar trebui să ne orientăm atunci când alegem un stil pentru decorarea casei tale?

Fiecare proprietar de case se concentrează în primul rând pe preferințele și gusturile lor. Dar pentru ca „castelul” dvs. în stil gotic să nu pară ridicol pe o stradă obișnuită, merită să acordăm atenție stilurilor arhitecturale predominante în zona în care locuiți. Proiectul de construire și decorare a unei case ar trebui să arate organic nu numai pe fundalul caselor din jur, ci și să se încadreze în mediul înconjurător, să corespundă condițiilor naturii din regiunea dvs. De exemplu, stilul mediteranean cu terase deschise, balcoane mari și spațioase ar fi inadecvat în regiunile nordice.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget bibendum libero. Etiam id velit at enim porttitor facilisis.

Solicită oferta
IZODECOR

Decuparea 3D a elementelor din polistiren

Compania «IZOTECA PRIM» SRL, poate executa pentru dumneavoastră din polistiren litere şi logo-uri, inscripţii pentru organizarea evenimentelor, elemente de decor.
Polistirenul este un material sigur,rezistent la presiune înaltă, nu absoarbe apa, uşor de prelucrat şi de utilizat, care se lipesc cu uşurinţă pe orice tip de suprafaţă.

Află mai mult ...

Eficienţa utilizării acestor tip de  elemente este evidentă: ele sunt uşoare, imediat după tăiere sunt gata pentru instalare, trebuie doar să le vopseşti în culoarea dorită..

Tăierea şi realizarea articolelor din polistiren:
Tăierea tridimensională a formelor din polistiren – este un motiv solid pentru utilizarea pe scară largă a produselor.
Pentru efectuarea lucrărilor de decorare-finisare sunt preferate materialelor practice şi economice,acest lucru vi l-ar confirma orice profesionist.Prin urmare, nu este surprinzător faptul că decuparea tridimensională din penopolistiren este utilizată  la scară largă,iar produsele din polistiren se bucură de o cerere atât de mare.

  • Costul decupării elemenetelor 3D din polistiren este relativ mic, de altfel şi polistirenul  este, de asemenea, accesibil – un astfel de material decorativ  este disponibil şi poate fi   achiziţionat cu uşurinţă în aproape orice volum.
  •  Decuparea tridimensională din polistiren se reallizează uşor,însă produsele sale sunt destul de maleabile si flexibile, şi pot fi supuse la aproape toate tipurile de prelucrare.
  •  Decuparea 3D a polistirenului reprezintă o metodă progresivă şi într-o dezvoltare permanentă care permite  de a obţine fără probleme elementele decorative originale.

Într-o varietate mare de domenii, de multe ori departe de a fi legate de efectuarea lucrărilor decorative –  o gamă de produse similare ce ne înconjoară în viaţa de zi cu zi:

  • Publicitatea Outdoor – Semnele/elementele din polistiren sunt utilizate pe scară largă astăzi, ele pot fi strălucitoare şi informative, frumoase şi originale  şi capabile să  capteze interesul oricăruia dintre noi.
  •  Produsele realizate din polistiren sunt utilizate pe scară largă şi în arhitectură – elementele de decorare a faţadei sunt căutate şi originale,conferind aspect elegant şi modern,fiind şi ieftine de asemenea

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget bibendum libero. Etiam id velit at enim porttitor facilisis.

IZODECOR

Termoizolarea şi decorarea faţadelor

Încăperea în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, trebuie să corespundă celor mai bune condiţii de viaţă în orice moment al anului.
Soluţia ideală pentru a menţine confortul în locuinţe este termoizolarea pereţilor exteriori.

Află mai mult ...

Sarcina pusă în faţa companiilor de construcţii, este că această clădire să asigure un nivel stabil de temperatură şi umiditate, nivel ridicat de izolare fonică, reducerea costurilor de încălzire şi aspect plăcut.Indiferent de stilul arhitectural al faţadei dvs. – un stil victorian de lux,sau unul maiestuos ca al unui castel,sau un stil deosebit high-tech – este necesar  ca acesta să corespundă normele menţionate anterior.Una dintre cerinţele majore puse în faţa constructorilor este aceea  ca prin efectuarea termoizolării pereţilor exteriori să reducă costul de încălzirea caselor.
Practica arată că aproximativ 40% din caldura încăperii  se pierde prin peretele exterior.În consecinţă,izolarea termică a pereţilor exteriori e mai mult ca niciodată un subiect actual, atât pentru clădirile noi cît  şi  pentru cele vechi.Compania noastra are o vastă experienţă în efectuarea lucrărilor de termoizolare a clădirilor cu polistiren şi vată minerală.
În multe cazuri, anume paleta vastă de culori a tencuialilor decorative este  deciziv pentru ca lucrările de termoizolare să fie efectuate prin utilizarea sistemului „tencuieli umede”.În final,alegînd corect sistemul de termoizolare şi încredinţînd lucrările de construcţie profesioniştilor, puteţi obţine o serie de avantaje:
Confort – termoizolând casa, obţineţi o temperatură optimă în casă, în orice moment al anului
Economie – termoizolând casa, puteţi reduce costurile de încălzire.Banii investiţi îi veţi recupera în termen de 3-5 ani.
Un aspect estetic al casei – multitudinea de culori si texturi, vă poate oferi casei dumneavoastră un aspect unic.
Calitate – munca noastra este fiabilă(sigură în exploatare) testată în timp şi experienţă.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget bibendum libero. Etiam id velit at enim porttitor facilisis.

Solicită oferta

De ce IZODECOR?

18

De activitate în RM

14

De elemente decorative in stock

150

de produse în asortiment

Un click vă desparte de o colaborare frumoasă!

Vezi contactele