IZOTECA. Noi lucrăm pentru tine! - Izodecor Skip to main content
0

In ziua de azi atit in fața construcțiilor noi cit si a celor existente se impun cerinte tot mai ridicate, atit din partea beneficiarilor, cit si a autoritatilor. Problema pastrarii caldurii, reducerii cheltuielilor pentru incalzire iarna si pastrarea unui confort termic vara devine tot mai actuala in ultimul timp.

Din anul 2004 firma de producere şi construcţie “IZOTECA PRIM” SRL activează pe piaţa construcţiilor din Moldova.Activitatea de baza fiind executarea lucrarilor de termoizolare a fatadelor si producerea elementelor decorative pentru fatada din polistiren “IZODECOR”,acoperite cu strat protector. Pentru construirea unei locuinte moderne se presupune folosirea unor materiale de calitate si executarea lucrului la cel mai inalt nivel. Noi intelegem acest lucru si oferim solutii optime pentru realizarea scopului Dumneavoastra.

Executind diferite lucrari de termoizolare, suntem nevoiti sa ne dezvoltam continuu, astfel suntem in stare sa propunem astazi clientilor nostri, pe linga serviciile de termoizolare, elemente decorative pentru fatada (din seria „IZODECOR„), timplarie din PVC si elemente din tabla plana.

Posibilitatea de a oferi clientilor serviciile si produsele noastre, ne permite sa executam lucrarile de finisare in termeni restrinsi si de o calitate superioara.

Suplimentar prestam, la comanda, servicii de proiectare şi tăiere 3-D a elementelor din polistiren (litere, logo, baghete, rozete, colţare, elemente decorative pentru faţade etc).

O solutie avantajoasa pentru orice beneficiar al unei case este incredintarea executarii lucrarilor ce tin de fatada unei companii profesioniste, care ar executa lucrarile de la zero pina la varianta finala.

Astfel, daca alegeti compania noastra pentru a executa lucrarile de fatada ale casei DVS, noi vom produce si instala geamuri din PVC cu termopan calitative, vom executa lucrarile de termoizolare si aplicarea tencuielii decorative, vom instala elementele decorative pentru fatada si cele din tabla plana.